از پرکننده های پوستی چه می دانید ؟
پرکننده های پوستی را بیشتر بشناسید :
یکی از رایج ترین اقداماتی که این روزها در کلینیک ها و مراکز پوست و زیبایی انجام میشود؛ تزریق پرکننده های پوستی است. از این روش برای افزایش حجم در نقاط مختلف صورت و بدن، رفع چین و چروک ها و جوانسازی پوست و درمان برخی از اسکارها استفاه میشود. در نتیجه تزریق فیلرها یا پرکننده های پوستی، در کمترین زمان، بدون نیاز به جراحی و ایجاد برش و بخیه، میتوان شاهد نتایج چشمگیری در بهبودی ظاهری پوست بود.
انواع پرکننده های پوستی
پرکننده به دو دسته کلی تقسیم می شوند که عبارتند از:
- از بدن خود فرد تهیه میشود .
- ساخته شده در لابراتوار (انواع ژل)
پرکننده ای که از بدن خود فرد تهیه میشود.
پر کننده های اتولوگ مثل چربی بطور کلی ایمنی بسیار بالایی دارند. نتایج درمان با آنها بسیار طبیعی و در صورت رعایت نکات علمی و تخصصی حین تزریق چربی، میزان رضایتمندی بیماران در حد خوب تا عالی قابل پیش بینی خواهد بود. باید توجه داشت آنچه در استفاده از این پر کننده ها (چربی) از ران یا شکم به صورت انتقال می یابد چربی نیست بلکه سلول چربی است و در حقیقت تزریق چربی یک عمل جراحی پیوند اعضا محسوب می گردد.
به این معنی که سلول چربی از ران یا شکم جدا شده و برای گونه ها، اطراف چشم، چانه، لب، سینه، باسن و … پیوند می شود. عمل پیوند چربی زمانی موفق خواهد بود. که در یک محدوده زمانی کوتاه (چند ساعت) بین سلول پیوندی و بافت گیرنده ارتباط عروقی برقرار شده . و از طریق جریان خون اکسیژن و مواد غذایی به سلول چربی برسد تا زنده بماند.
در غیر این صورت، سلولها در اثر کاهش اکسیژن خواهند مرد . و محتوای چربی آن ظرف 3 هفته تا 3 ماه بتدریج توسط گلبولهای سفید خورده شده . و به جریان خون برمی گردند.
متاسفانه در ایده آل ترین شرایط هیچگاه میزان پیوند موفق از 50 الی 60 درصد سلول های تزریق شده فراتر نمی رود. که علل مختلفی دارد از جمله روش ساکشن و فرآوری سلول های چربی، روش تزریق و مشکلات ترمیمی، عدم مراقبت صحیح پس از تزریق و بیماری های مختلف.
هیچ نظری وجود ندارد