پیشگیری از عفونت لب بعد از تزریق ژل لب
روشهای پیشگیری از عفونت لب بعد از تزریق ژل ؟
روش های زیادی برای پیشگیری از عفونت لب وجود دارند که خیلی از آن ها موثر واقع میشوند و بهتر است به آن ها عمل کنید. یکی از این روش ها، استفاده از آنتی بیوتیک پیش از تزریق ژل لب است که میتواند موجب شود ژل لب عفونت نکند. البته این مصرف انتی بیوتیک نباید سر خود باشد و باید حتما با مشورت پزشک صورت گیرد.
اگر بیماری پوستی خاصی دارید و یا جوش های چرکی زیادی دارید تزریق ژل لب موجب تحریک و تشدید آن ها میشود و بهتر است از تزریق ژل پرهیز کنید. در صورتی که سابقه عفونت در اطراف لب خود را دارید نیز بهتر است از تزریق ژل لب خودداری کنید.
بیماران مبتلا به درماتیت و یا کسانی که در اطراف بینی نیز دچار عفونت شده اند بهتر است از انجام عمل تزریق فیلر و ژل به لب خودداری کنند. بیماری های دیگری مثل سینوزیت، پریودنتال، آبسه دندان و چند مورد دیگر نیز در صورت تزریق فیلر و ژل احتمال عفونت دارند که البته در صورت مشورت با پزشک از این موضوع مطلع خواهند شد.
در صورتی که سابقه تبخال دارید بهتر است پیش از تزریق فیلر از قرص ضد ویروس استفاده کنید. تزریق ژل لب به مبتلایان ویروس سیمپلکس، ویروس پاپیلومای انسانی، ایمپتیگو و عفونت های مخمری نیز به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
برای پیشگیری از این عارضه بعد از تزریق ژل از تمیز بودن صورت و پوست هنگام تزریق اطمینان حاصل کنید. مهم ترین موردی که میتواند در پیشگیری از عفونت لب موثر باشد انجام تزریق در کلینیک های تخصصی و بهداشتی زیبایی است. متاسفانه بسیاری از افراد برای تزریق ژل در سالن های زیبایی اقدام میکنند که امکان ابتلا به این عارضه را به شدت بالا میبرد.
مطالب پیشنهادی مرتبط :
- چه عواملی باعث کاهش ماندگاری ژل لب می شود ؟
- چه وقت تزریق مجدد ژل لب لازم می شود ؟
- تزریق اشتباه ژل لب و جایگذاری نادرست
- بررسی مزایا و معایب تزریق ژل لب فانتزی
هیچ نظری وجود ندارد