سفت شدن ژل لب و کارهایی که باید کرد :
اگر متوجه سفت شدن ژل بعد از تزریق شدم باید چکار کنم؟
اگر متوجه سفت شدن ژل لب خود شدید نخست، احتمال عفونت را رد کنید ، عفونت نادر است، اما ممکن است ایجاد شود. با پزشک تزریق ژل لب خود تماس بگیرید زیرا ممکن است است نیاز باشد از داروهایی مانند آنتی بیوتیک ها استفاده کنید.
موضوع اصلی در مورد سفت شدن ژل این است که اتفاق ترسناکی نیست و در روزهای اول تا چند هفته بعد از درمان خیلی شایع است. اگر فقط سفت شدگی ها را میتوانید لمس کنید و آن ها قابل مشاهده نیستند، باید نگرانی شما کمتر باشد، زیرا این اتفاق معمولا اشکالی ندارد.
اگر شما سفت شدگی ها را مشاهده می کنید به آن ها توجه کنید. آن ها را به آرامی ماساژ دهید (فقط در صورتی که پزشک توصیه کرده باشید)، و اگر بعد از دو هفته هنوز سفت شدگی ها را مشاهده کردید، با پزشک خود تماس بگیرید. افرادی که از ژل برای تزریق صورت استفاده می کنند ممکن است سفت شدن ژل صورت و یا سفت شدن ژل لب را بعد از تزریق تجربه کنند. این تجربه می تواند فرد را بسیار نگران کند.
اما آیا این مشکل نگران کننده است؟ در ادامه به شما خواهیم گفت چرا ژل بعد از تزریق گلوله و سفت می شود و راه های جلوگیری و درمان آن چیست؟ درمان گلوله شدن ژل زیر چشم چگونه ممکن است ؟ علت سفت شدن ژل خط خنده چیست ؟
با هر تزریق ژل به درون پوست، ممکن است سفت شدن ژل اتفاق بیافتد، این سفت شدن ممکن است سبب ایجاد کبودی شود که با گذشت زمان برطرف خواهد شد. تورم اطراف ناحیه ی تزریق بعد از مدتی برطرف خواهد شد. ماده ی تزریقی ممکن است در یک ناحیه با تراکم بالا تزریق شود، یا ممکن است به یک ناحیه حرکت کرده و در آن جا تجمع یابد، تقریبا در همه موارد این موضوع برطرف خواهد شد.
احساس سفت شدگی در صورت چند روز بعد از تزریق ژل پوستی صورت در مناطقی شامل بدنه فوقانی لب، گونه ها و نواحی چانه برای از بین بردن چین و چروک ها متداول است. این موضوع بعد از گذشت چند هفته برطرف می شود.
چگونه از سفت شدن ژل صورت بعد از تزریق جلوگیری کنیم؟
نخست با جلوگیری از ایجاد کبودی می توان از این مشکل جلوگیری کرد.
- باید قبل از تزریق از یخ استفاده شود.
- پزشک می تواند با استفاده از لوله ی کانولا برای تزریق از ایجاد کبودی جلوگیری کند. لوله ی کانولا میتواند برای بیشتر تزریق ها استفاده شود، اما نه در تزریق های خیلی سطحی.
- پزشک باید مطمئن شود که بعد از هر تزریق به ناحیه مربوطه فشاری تا اندازه ممکن سریع و با مدت مناسب برای جلوگیری از خونریزی وارد کند. باید در ناحیه خونریزی دوباره یخ قرار داده شود.
- داروها و ویتامین هایی که با افزایش کبودی مرتبط هستند (رقیق کننده های خون) شامل موارد زیر هستند:
- داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند آسپرین، ناپروسین، ایبوپروفن
- مکمل های سنتی مانند سیر، جینسینگ، مخمر سنت جان و گل مینا
- خیلی از داروها و مکمل های سنتی دیگر ممکن است این اثر را داشته باشند، پس با پزشک خود مشورت کنید.
هیچ نظری وجود ندارد